Passie voor koken

Logo Herbergh de Parel

E.M. Beimastrjitte 15
9261 VG Eastermar
tel: 0512-472600
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden & route

gezelscha3

gezelschap4

Kerst markt

Datum: 9 december 2017
Tijdstip: 15:00 tot 21:00
Lokatie:  Hotel Meerzicht
 
 
 
 
Kerst vieren bij " Herbergh de Parel"
25 en 26 december geopend voor diner
 
 
 
Dorpsfeest Eastermar

22 t/m 24 Juni 2017

 
 
 
Zaterdag 24 Juni Eastermarder merk

Al meer dan 25 jaar wordt er in het laatste weekend van juni een dorpsfeest in Eastermar georganiseerd. Op de laatste dag van het dorpsfeest, de laatste zaterdag in juni, is er de traditionele veemarkt, de Eastermarder Merk, met vooral veel paarden en pony's. Daarnaast is er ook een markt voor konijnen, kippen en ander kleinvee. Bovendien is er tegelijkertijd een gezellige braderie. 

De plaatselijke horeca zorgt met terrasvoorzieningen aan weerszijden van de paardenmarkt voor een geweldige sfeer. Door de combinatie van paardenmarkt, braderie en gezellig uitgaan is een bezoekje aan de Eastermarder Merk zeker de moeite waard. De markt- en feestcommissie nodigen u van harte uit.

 

 

Easterbarren 

2 september 2017

Zaterdag 2 september Easterbarren straatfestival

Het Easterbarren is een uniek en gratis toegankelijk straatfestival, waarbij de gehele dorpskom decor én podium vormt voor muziek, theater en beeldende kunst. Straatartiesten, (shanty)koren, moderne bands en kindvriendelijke activiteiten maken dit straatfestival tot een onvergetelijk gebeuren. In 2004 werd het Easterbarren genomineerd voor het Nationaal Compliment, een landelijke prijs voor vrijwilligersprojecten (actuele info).
Elke laatste zaterdag van augustus, weer of geen weer, staat Eastermar op zijn kop.