Logo Herbergh de Parel

E.M. Beimastrjitte 15
9261 VG Eastermar
tel: 0512-472600
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden & route

Gecahte Gast,

Wij hebben de keuze uit verschillende buffetten.
De buffetten kunt u bestellen vanaf 18 volwassenen. 
Tevens zijn er vele mogelijkheden om uw wensen in het arrangement te plaatsen.

Heeft u vragen of aanvullingen, dan kunt u ons altijd bellen, mailen of langs komen voor een gesprek.

(alle gerechten komen uit eigenkeuken en worden dagvers bereid)



" Thais Parel buffet" €37,50 per persoon

Tom Kha Kai
- Thaise kippensoep met kokos, laos en sereh

***
Verschillende soorten brood met tapenades

***

- Oosterse Tomaten salade, zoet zuur met ketjap

- Tam Teng, pittige thaise salade met komkommer, wortel en tomaatjes

- Larb, kipsalade met verse munt, koriander en vissaus

***

- Pikante kippenpootjes met chili

- Massaman, rundvlees curry met stoofvlees, ui en aardappel

- Gele curry, met kip en groente

- Gehaktballetjes in sate saus

- Boontjes in oestersaus 

- Wokgroente op thaise wijze met knoflook en koriander

- Witterijst

***


" Smakelijk Parel Buffet" € 24,50

Mosterdsoep met spekjes


***

Verschillende soorten brood met tapenade

***

- Aardappelsalade

- Huzarensalade

- Rauwkost

- Salade Caprese ( tomaat, mozzarella en pesto )

- Gerookte ham met meloen

***

- Nasi of Bami

- Frites of aardappelkroketjes

- Warme groente (seizoen gebonden)

- Verse warme appeltjes

- Varkenshaas in roomsaus

- Gehaktballetjes in satesaus

- Kip kerry met ananas


***


" Heerlijk Parel buffet" € 31,50


- Mostersoep met spekjes   

- Champignonnensoep 

***

Verschillende soorten brood met tapenade

***


- Rauwkost 

- Verse groene salade 

- Aardappelsalade

- Salade Caprese ( tomaat, mozzarella en pesto )

- Gerookte ham met meloen

- Huzarensalade


***

- Nasi of Bami

- Frites of aardappelkroketjes

- Gebakken aardappelen

- Verse appeltjes 

- Warme groente (seizoen gebonden)

- Gehaktballetjes in satesaus

- Varkenshaas in roomsaus

- Kip kerry met ananas

- Verse zalm met wittewijnsaus